Werkvoorbereider Utiliteit

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar versterking! We hebben daarvoor een plek volledig ingericht voor jou als werkvoorbereider Grote Projecten. Als Werkvoorbereider werk je aan de meest uiteenlopende projecten en is iedere dag weer anders.

Samen met jouw projectleider stuur jij een team van monteurs aan, en zorg je voor de dagelijkse planning van deze collega’s. Je dag bestaat daarnaast uit veel klantcontact doordat de lijntjes tussen jou en je team erg kort zijn. Verder zorg je mede voor inkoop, planning en orderverwerking en ondersteun je het team in het ontwerp en de berekening van elektrotechnische installaties. Samen de zaken goed door het proces loodsen, dat is het credó!

Wat we van je vragen is simpel:

  • Je draait al wat jaren mee als Werkvoorbereider of een soortgelijke functie.
  • Je voelt je makkelijk thuis in een team, maar kunt ook zelfstandig werken.
  • Je bent in bezit van je MBO opleiding Elektro of gelijkwaardig door opleiding of werk verkregen.
  • Je hebt kennis van Autocad (LT).

Uiteraard verwachten we van je dat je de drive hebt om samen met ons iedere dag goed werk af te leveren.

Hoe we dat doen?

Natuurlijk hebben wij een mooi gezelschap aan collega’s, goed om mee samen te werken, maar ook met een feestje op zijn tijd. En er wordt naar je geluisterd. Aandacht voor onze jongens vinden we namelijk belangrijk! Het proces moet door, en als jij niet fijn kan werken, loopt het project ook niet lekker. De juiste aandacht zorgt dus voor een goede win-win situatie!

Ook jezelf verder ontwikkelen is geen probleem! Sterker nog, persoonlijke ontwikkeling is een punt wat wij heel belangrijk vinden. Want wat hebben wij nou liever dan een gemotiveerde jij? Een nog betere jij! Via cursussen en scholingsmogelijkheden werken we samen met jou aan jouw toekomst en die van ons.

Oja, en we hebben een aantal van die extraatjes, waar je niet standaard aan denkt. Zoals een cao Metaal en Techniek, een collectieve ziekenfondsverzekering en een goede pensioenopbouw bij PMT.

Als laatste bieden we uiteraard die 25 vakantiedagen en ook die 13 adv-dagen, zodat jij tijdig van je welverdiende rust kan genieten. Maar goed, die zijn dan ook vrij standaard in de branche.

Hebben we je interesse te pakken?
Wacht dan niet, en vul onderstaand formulier even in. Zijn we zo met elkaar in contact, wel zo makkelijk!

Klaar voor je nieuwe baan?

Vul hieronder het formulier in en wij nemen contact met je op!