Nieuwbouw Frits Philips Lyceum te Eindhoven

Over het Lyceum

Het nieuwe Frits Philips Lyceum in Eindhoven bevat zeventig lokalen, met onder meer een grote aula, gymzaal, theaterzaal en kleine ruimten waar groepjes leerlingen samen aan opdrachten kunnen werken.  Een innovatief gebouw met ruimte voor 1650 leerlingen.

Het gebouw voldoet volledig aan alle wensen die Gabriëls zijn gevraagd, onder andere goede ict-aansluitingen en innovatieve led-verlichting. Daarnaast is het gebouw aangepast aan de onderwijsbehoeften.

Onze kracht

Met locatie Eindhoven was het Frits Philips Lyceum voor Gabriëls een bouw ‘om de hoek’. Vanuit Veghel is via de A50 de bouwlocatie goed te bereiken. Zo hebben we ook snel kunnen schakelen als er extra materialen op de bouw nodig waren die vanuit het magazijn in Veghel geleverd kunnen worden.

Ook door goede afspraken te maken met onze leveranciers en een eigen container op de bouw functionerend als ‘mini-magazijn’, kon Gabriëls een efficiënt proces hanteren en geen vertraging oplopen door logistieke uitdagingen.

Lees ook meer over de slimheid en diversiteit van onze elektrotechnische installaties in een artikel uit vakblad Installatie & Bouw: PDF