Monteur Elektro

Wie zoeken wij?

Wij zoeken jou!

Gabriëls is op zoek naar Elektro monteurs.

Wij zoeken naar een Elektro monteur Installatietechniek met het juiste DNA. Dat betekent dat je uiteraard een VMBO Elektro diploma hebt en ook dat je al een aantal jaren in het vak zit. Natuurlijk ben je daarbij een persoon die zich goed voelt in een team, maar ook perfect zelfstandig kan werken. En wij verwachten van een Elektro monteur dat deze de drive heeft om iedere dag zijn werk goed af te leveren.

Wij zijn er op gebrand dat onze mannen niets te kort komen. Zorgen dat jij fluitend naar je werk gaat, dat is voor ons cruciaal!

Hoe we dat doen?

Natuurlijk hebben wij een mooi gezelschap aan collega’s, goed om mee samen te werken, maar ook met een feestje op zijn tijd. En er wordt naar je geluisterd. De lijnen zijn namelijk kort, zodat alles waar je tegen aan loopt op de bouw, direct doorgenomen wordt op de zaak. Het proces moet door, en als jij niet fijn kan werken, loopt de bouw ook niet lekker. Snel je materialen op de bouw, efficiënt bestellen, het zijn slechts enkele voorbeelden die verbeterd zijn over de afgelopen jaren.

Ook jezelf verder ontwikkelen is geen probleem! Sterker nog, persoonlijke ontwikkeling is een punt waar wij steeds meer aandacht op vestigen. Want wat hebben wij nou liever dan een gemotiveerde jij? Een nog betere jij! Cursussen en scholingsmogelijkheden komen ieder jaar weer ter sprake, ook voor jou.

Daarnaast ga je als monteur de beste gereedschappen gebruiken en krijg je degelijke werkkleding. Gewoon, die van Snickers, je kent ze wel. Ook een iPad en telefoon van de zaak vallen onder het standaard pakket. Daarnaast reis je samen met een hoofdmonteur en heb je een volledig uitgeruste bus tot je beschikking.

Oja, en we hebben een aantal van die extraatjes, waar je niet standaard aan denkt. Zoals een cao Metaal en Techniek, een collectieve ziekenfondsverzekering, een goede pensioenopbouw bij PMT en vergoedingen voor storingsdiensten, zoals wachttijd vergoeding en aanrijvergoeding.

Als laatste bieden we uiteraard die 25 vakantiedagen en ook die 13 adv-dagen, zodat jij tijdig van je welverdiende rust kan genieten. Maar goed, die zijn dan ook vrij standaard in de branche.

Hebben we je interesse te pakken?
Wacht dan niet, en vul onderstaand formulier even in. Zijn we zo met elkaar in contact, wel zo makkelijk!