Utiliteit

Utiliteit

& techniek

Binnen de utiliteitssector en luxe woningbouw is Gabriels Elektro B.V. een echte totaalinstallateur. Met oog op optimale samenwerking en kwaliteit leveren we diensten op het gebied van elektro, KNX / Domotica, verlichting en data. Maar ook alarminstallaties (brand & inbraak), CCTV en telecom.

“Als totaalinstallateur bieden we een complete oplossing op het gebied van elektro, beveiliging en KNX. Door onze brede expertise kunnen we projecten van A tot Z uitvoeren en onze klanten compleet ontzorgen.”

 

Harald Verhoeven

Utiliteit & techniek

In utiliteitsgebouwen is een goede infrastructuur van groot belang. Tijdens de ontwerpfase dient al met veel zaken rekening gehouden te worden. Belangrijke aspecten zijn het toepassen van energiezuinige verlichting met de juiste hoeveelheid lichtopbrengst en het op de juiste plaats aanbrengen van wandcontactdozen. Maar ook het soort en aantal data- en telefoonaansluitingen en eventueel gewenste uitbreidingsmogelijkheden voor de toekomst zijn van belang. Gabriels Elektro B.V. denkt met de klant mee en installeert elektrotechnische installaties voorzien van moderne technieken die comfort, eenvoud en veiligheid bieden.

Elektrotechniek

KNX / Domotica

Verlichting

Data

Alarminstallaties

Telecom

onze

projecten

De kracht van Gabriels Elektro B.V. vindt men terug in de no-nonsense cultuur en de persoonlijke aanpak. Bekijk hieronder een aantal van onze projecten.