Over ons

Over Gabriels Elektro B.V.

Bij Gabriels Elektro B.V. zijn we helemaal thuis in techniek. Vanuit onze vestigingslocatie in Veghel verzorgen wij diensten op het gebied van utiliteitsbouw, woningbouw en industrie. Wat ons uniek maakt is dat we ons focussen op de mensen áchter de techniek. Wij benaderen al onze projecten op een persoonlijke wijze en sturen aan op een goede samenwerking onderling én met onze klanten. Wij vinden dat we alleen op deze manier de beste kwaliteit voor onze klanten kunnen garanderen.

Denk aan elektrotechniek en beveiligingsinstallaties in de breedste zin van het woord. We staan bekend om onze no-nonsense cultuur, flexibele instelling en persoonlijke benadering. Waarden die bij Gabriels Elektro B.V. hoog in het vaandel staan.

Want techniek is mensenwerk.

onze

geschiedenis

Vandaag

Klaar voor de toekomst

Op het gebied van installatietechniek is Gabriels Totaal Techniek B.V. met haar installatiebedrijven Gabriels Elektro B.V., Gacom B.V. en Brago Luchttechniek B.V. toonaangevend in de meest uiteenlopende branches en sectoren. Het bedrijf begon in 1989 als tweemansbedrijf gericht op elektrotechnische installaties met een bescheiden omzet in de woningbouw en agrarische sector. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot ruim 80 medewerkers en heeft het de meest brede expertise in huis. Nog steeds wordt het bedrijf gekenmerkt door een informele, no-nonsense cultuur – klaar voor de toekomst.

2005 – 2018

Gabriels in de agrarische sector

In de geschiedenis van Gabriels heeft de intensieve veehouderij een belangrijke rol gespeeld. Met een aanbod in elektra, klimaattechniek, luchtwassers, voersystemen en kalvermelkinstallaties, hebben de verschillende BV’s naast Gabriels Elektro veel voor onze agrarische klanten kunnen betekenen.

In 2018 heeft Gabriels Elektro definitief een punt gezet achter haar agrarische activiteiten, om zich zo volledig toe te kunnen spitsen op de utiliteit en grotere woningbouw.

2014

25-jarig bestaan Gabriels Totaal Techniek B.V.

Ook het 25-jarig bestaan van Gabriels Totaal Techniek B.V. is op een gepaste wijze gevierd. Naast een uitgebreid feest voor medewerkers, familie en relaties, heeft Gerard Gabriels tevens het management officieel overgedragen aan de nieuwe directie onder leiding van zijn zoon Rob Gabriels. Samen met 5 actieve vennoten zorgt hij voor een stabiele organisatie die klaar staat voor de toekomst!

2009

Gabriels 20 jaar

Op 1 april 2009 bestond Gabriels Elektro B.V. precies 20 jaar. Deze mijlpaal was een uitgelezen moment om een open dag te organiseren. Tijdens deze feestelijke dag is tevens de nieuwe huisstijl gepresenteerd, waarmee een frisse start voor de volgende 20 jaar is gemaakt! Daarnaast hebben twee bestaande B.V.’s een nieuwe naam gekregen om meer eenheid binnen de Gabriels groep te creëren. Zo is Gabriels Communicatie B.V. veranderd in Gacom B.V.

2000

Oprichting Gacom B.V.

In 2000 is Gabriels Communicatie B.V. (later: Gacom B.V.) opgericht aangezien er in de woningbouw en utiliteit steeds meer vraag ontstond naar inbraaksignalering, toegangscontrole, data- en telecommunicatiesystemen. Maar ook CCTV, geluid- en ontruimingsystemen behoren tot het productenpakket.

1999

Opening nieuw bedrijfspand

Door de continu gestage groei bood het bedrijfspand aan Den Dolvert in Heeswijk-Dinther niet voldoende ruimte meer. Daarom werd in 1998 begonnen met de nieuwbouw van het huidige bedrijfspand aan de Amert 154 in Veghel. Na een jaar intensief bouwen werd in 1999 het nieuwe bedrijfspand feestelijk in gebruik genomen door onze medewerkers.

1989

Oprichting Gabriels Elektro B.V.

In 1989 werd met de oprichting van Gabriels Elektro B.V. de basis gelegd voor wat nu Gabriels Totaal Techniek B.V. is. Het bedrijf werd in het Brabantse dorp Heeswijk-Dinther opgericht door de gebroeders Gerard en Jan Gabriels. De werkzaamheden in de beginjaren van het tweemansbedrijf waren hoofdzakelijk gericht op elektrotechnische installaties in de woningbouw en agrarische sector. De werkzaamheden werden destijds met drie tot vier medewerkers gerealiseerd. Vanaf 1993 werden ook steeds vaker projecten in de utiliteit en industrie uitgevoerd, waardoor het bedrijf al snel uitgroeide tot een organisatie met 20 medewerkers in vast dienstverband.